En tänkare tänker

Jag läste nyss på en kompis blogg om att det här var första hösten som hon kunde göra precis vad hon ville och att hon definitivt inte skulle vara deprimerad denna höst.

Jag känner helt tvärtom!!!!!!

Jag har inge jobb (alltså ingen inkomst som jag kan spara), ingen skola att gå till, inga planer alls om vad jag ska och vill göra framöver. Jag känner mig helt värdelös och onödig eftersom jag inte passar in på något jobb alls och det känns som om att tiden rinner iväg utan mig.

Jag har alltid haft planer på vad jag ska göra efter skolan och vad jag ska göra med mitt liv i största allmänhet. Men nu är det helt tomt och jag föstår inte hur det har blivit så.

Sen finns det en annan sida av mig som säger att jag har inte ens fyllt 19 år än. Det är väldigt få 18,19-åringar som går ut skolan med ett heltidsjobb som väntar, speciellt i dessa dagar. Och att folk reser och håller på händer inte förräns de är runt 22-23 år. Det är först då man har hunnit spara ihop tillräckligt med pengar och erfarenheter för att kunna börja resa.

Min dröm är att få åka till alla världens länder. Och då menar jag verkligen alla. Inte på en och samma gång och jag förstår att en sådan bedrift är ett helt livsverk.

Jag skulle vilja starta med en "jorden-runt" resa. Den skulle innefatta länder såsom Kina, Japan, Vietnam, Nya Zeeland...
Men dom stora länderna såsom USA och Australien vill jag ta var för sig och verkligen resa igenom dom. En annan dröm som jag har är att åka till alla öststatsländer, vilket jag delar med Hanna. Låter kanske som en konstig dröm men jag skulle verkligen vilja åka dit.

En annan del av världen som jag vill åka till är mellanöstern. Jag förstår verkligen inte var den idén har kommit ifrån men det känns som om att jag måste åka dit för att riktigt förstå hur allt fungerar. Det känns som om att det är en viktig del för att förstå livet.

Europa skulle jag också vilja resa i men det känns mer som semestermål än som livsviktigt upptäckande.

Det första jag ska göra idag är att ringa till Lena och fråga om hennes jobberbjudande fortfarande finns kvar. Sedan ska jag skicka in ett cv till Skistar för att få jobba en säsong i fjällen. Dessa två jobb borde klicka tidsmässigt.

På måndag ska jag och micke gå på arbetsförmedlingen och ta reda på fakta om vvs-utbildningar runt om i Sverige såväl som arbeten för oss båda. Jag har blivit grymt intresserad av att göra en säsong i alperna igen dessutom.

Till nästa intagning eller nästa höst tänkte jag läsa lite kurser på sidanom jobb såsom något inom ekonomi och administration och teckenspråk.

Jag försöker peppa mig själv så mycket som det går och det funkar tills jag börjar tänka! Jag måste sluta tänka men jag är en tänkande person och en tänkande person lever på att tänka och kan inte sluta med det bara sådär!!!

Nu ska jag sluta tänka på det här och försöka ta mig upp ur sängen. Hejdå!

Tisssssdag

Nu måste det bli en hyffsat lång uppdatering eftersom det var ett bra tag sedan jag skrev något sist!

I helgen som var åkte vi på en ålandskryssning med Cinderella. Det var jättetrevligt:D Skitdålig mat men drinkarna var goda;) Sen var det ju bara en bonus att micke blev kallad för värsting av två småkillar som blev rädda för honom;) Haha min värsting till pojkvän! Jaa...

Igår sa jag hejdå till min elin som ska åka till Göteborg och plugga i många många år:( Uscha vad det var jobbigt att skiljas. Det blev ju inte bättre av att hon hade skrivit ett jättefint brev heller:( Men vi har redan bestämt att vi ska åka ner och göra Göteborg snart!!!!:D

Idag ska jag träffa Emilia och Hanna på en fika. Hanna åker snart hem till Scottland igen och jag har inte hunnit träffa henne än så det ska bli trevligt:D

Fick förresten ett sms igår om min dator och att den var klar. Det stod även att den inte täcktes av garantin!!!! Jag blir så arg! På fredag kommer mormor upp till sundsvall och då ska vi åka ner och fika allihop:D Det ska bli mysigt.

Näe nu ska jag äta lite left-over popcorn från igår och mysa framför Bring it on!!! Såg den en miljon ggr när den var ny så man kan typ alla repliker.

Hejdå!


VARMT!

Jag vill bara säga att jag håller på att flyta bort!!!! Idioten som jag ibland kan förvandlas till bestämde jag mig för att jag skulle ta en promenad till OBS för att köpa bröd. Jag var även dum nog att ta på mig jeans. Näe usch!

Idag håller jag även på att tvätta. Kul? Nej det vill jag inte påstå.  

Vill även säga att jag bara blir mer kär för varje dag som går och jag har aldrig varit såhär lung och lycklig! Puss

Jag vet!!!

Jag vet att det börjar bli tjatigt att jag skriver, okej jag vet att jag inte har uppdaterat på evigheter. Så därför tänker jag inte skriva så nu. Idag ska jag äntligen lägga in bilderna, nu blev det bara panikbilder på bilar sista dagen men igår fick jag en pik om att jag inte hade lagt upp ens dom så nu ska jag göra det;)I förrgår fick jag ett sms om att min dator som har varit inne på lagning för flimmrig skärm hade kommit till butiken. Däremot skulle jag få betala 800kr för att det var fel på mjukvaran vilket garantin inte täcker. Jag blev stortokig! Det var exakt samma fel som sist och då slapp jag betala! Så jag frågade runt och ringde till hp och dom sa att det var högst osannolikt att det var fel på mjukvaran när det glappade i skärmen.

Arg gick jag upp på Siba igår för att säga att jag minnsan inte tänkte hämta ut den om jag fick betala 800 kr och att jag i sådanafall skulle kontakta konsumentverket. Dom sa att dom kunde göra något slags test för att stressa datorn och då sa jag att det har jag redan gjort men det fungerar inte! Men jag lät dom göra det för hade inte testet fungerat hade dom skickat tillbaka datorn till verkstaden.

Och vem hade rätt?!?!?! Ja i själva verket var det inte jag utan micke men det visade sig att det inte var något fel på mjukvaran utan det var glapp i skärmen. Så nu är jag fortfarande utan dator!!!!! Jag blir så jävla arg på att dom ska försöka lura en på pengar! Hade inte jag haft micke som hade sagt åt mig att det var fel så hade jag hämtat ut datorn och betalat eftersom att jag inte har någon aning om hur datorer fungerar!!!! ARG!

Nu måste jag skynda mig för jag ska tvätta täcken hemma hos amanda om 45 minuter och jag har blött hår! Pusssssss

Snabbis

Okej jag vet att jag inte har uppdaterat på en vecka och jag hade inte tänkt skriva så mycket mer idag heller;) Imorron ska jag lägga upp bilder från veckan, eller halva iaf för jag åkte ju ner till Rättvik i onsdags. Hejdå!

RSS 2.0