Igår

Igår åkte hela familjen ner till birsta för pappa var tvungen att köpa ett nytt avgasrör eftersom det rammlade ner en dag när jag var på väg hem från jobbet;D Då passade naturligtvis kajsa och jag på att handla lite. Jag köpte ett par nya skor och två bh-ar.



Så här såg skorna ut men dom är mörkblå istället...

När jag kom hem tog jag en sväng på stan här hemma för jag var tvungen att köpa fler trosor. Fattar inte vart dom tar vägen!! Jag tror att tvättmaskinen äter upp dom. Besöket på lindex resulterade i två par nya trosor och 280 kronor fattigare.

Jag har blivit alldeles för snobbig när det gäller trosor så det enda jag köper är sloggitrosor. Dom är absolut skönast och snyggast. Vanligtvis får man betala 99 kr per trosa men nu har dom kommit ut i bomull, de gamla är gjorda av något slags syntet tror jag, så då var jag tvungen att prova dom istället och dom var en aningen dyrare. Har tyvärr inte hunnit testa just dom än men jag lovar att jag ska uppdatera om hur komfortabla dom är.

Näe nu börjar jag få liggsår! Ska åka och köpa godis för jag är ruskigt sugen på det! Hejdå

Upp and Jump

Jag orkade tydligen inte skriva något mer i förrgår men nu är jag pigg och vaken;D

Idag är jag ledig men eftersom jag var svintrött igår och gick och la mig vid halv 10 kan man inte förvänta sig att jag ska kunna ta världens sovmorgon idag liksom. 

Jag har upptäckt att när jag är trött kan jag bli världens markatta likväl som när jag inte har ätit. Det är nästan som om ett vilddjur kommer fram i mig och det enda jag söker efter är mat och att få sova. Har jag fått dom två sakerna blir jag lung och harmonisk;) Typ. 

Idag och imorron och på söndag jobbar micke. Han kommer ha pretty muchos to do så vi får se hur pigg han kommer vara 3 dagar framöver. Imorron kommer theddan på besök och jag hoppas att dom tar med sig mopsarna:D

Nu ringer min väckarklocka snart för idag har jag mycket att göra! Fick min första lön från menigo idag och låt oss säga att om jag skulle försöka komma upp i samma summa pengar på mcdonalds som menigo för 2 veckors arbete skulle jag behöva jobba dygnet runt i 2 veckor istället för 8 timmar om dagen. Jag är jävligt glad över att jag inte gav upp när jag hade jobbat i en vecka! Jävligt glad!

Nu ska jag ta min dagliga dusch!

Älskar dig så mycket!!!!

BladGrönt

Idag fick jag utbildning på BladGrönt eller vad det heter...det är typ där man klipper i dillen och håller på. Det var faktiskt roligt. Det är ju alltid roligt med omväxling satt:D

När jag kom hem låg micke i sängen så jag var inte sen att hoppa in och joina. Det var ruskigt skönt att ligga ner efter att ha stått upp en hel dag. Det var dock inte lika skönt att kliva upp och åka och handla.

Just nu sitter jag i blött hår och kollar på tv. Ska snart börja kolla på ett nytt avsnitt av "pregnant at 16" som man kan se på mtv's hemsida...Vi började se första avsnittet igår och båda blev totalt "förälskade". Det kanske är fel ord men aa ni fattar;)

Näe får se om jag orkar skriva något senare. Nu ska jag kamma håret!

Grillning

Igårkväll grillade jag och micke revbensspäll på gräsmattan neraför lägenheten. Det var jättemysigt och vi hade det varmt och skönt i solen:D Vi satte oss i gräset och när vi hade ätit klart fick vi syn på att det fanns en bänk med bord lite längre bort, efter lite skratt bar vi ut det mitt på gräsmattan:D

Sen kom Jörgen och Sara förbi och vi satt och drack och pratade ett tag. Det var riktigt mysigt och trevligt:D

Vi såg nyss klart på en jättebra film. Den hette Knowing. Riktigt bra film men jag undrar vad deras budskap med den är...det är nästan lite scientologivarning på den tror jag:S Fast ändå en blandning med kristendomen. Ammen se den för den var riktigt bra!:D

Nu måste jag duscha för imorron ska jag köra truck;) hejdå!

Lortag

Igår gick vi en sväng på stan och kollade om det hände något roligt, men det var samma gamla vanliga. Först gick vi på hamnkrogen men där var det så många "russin" som Angelica uttryckte det;) så då gick vi vidare till skeppet. Det hände  inte så mycket mer där så då bestämde vi oss för att gå på gennys. Där hände väl det roligaste under hela kvällen, vi satt vid ett bord och drack våra drinkar, så helt plötsligt kommer det en storvuxen tjej mot oss och ler lite åsså helt plötsligt vänder hon sig om för att gå därifrån och då har klänningen fastnat i hennes stringtrosor!!! Så vi såg hela rumpan. Ni skulle ha sett våra ansiktsuttryck, först satt vi och diggade till musiken och sen blev vi helt blickstilla och bara stirrade på varandra:D

Idag är micke ute och fiskar och jag sitter och tittar på simpsons:) Jag skulle ju egentligen ha följt med men sen kände jag för att bara dega hemma idag:)

Ska fortsätta äta min frukost som består av popcorn nu;) Hejdå

Vaken

Jag är vaken! Micke gick nyss och jag som är van vid att gå upp tidigt hade inga problem med att vakna, annat var det för min sängkompis:( Men imorron är vi båda lediga och då ska det bli sovmorgon för oss båda!

Igår när jag var i birsta hörde jag en jättegullig kommentar. Det kom en pappa med en liten pojke på 5-6 år som hade en tidning i handen, så säger pojken:

- Pappa.
-Ja.
-Är du säker på att man fick ta tidningen?
-Ja.
-Hur vet du det då?!
-För att det stod gratis tidning ovanför.

Pojken hade lite lätt panik i rösten medans pappan lät trött och sarkastisk. Då började jag småflina;)

Jaha vad händer idag då? Ja först tänkte jag ligga kvar i sängen en liten stund och mysa i min ensamhet:( Inte för att det är nummer ett på mysfaktortabellen men det får funka för idag. Sen tänkte jag ta en dusch och fixa till mig lite:)

Efter det ska jag åka ner på LAB på sjukhuset och ta ytterligare fler prover men nu ska jag inte börja klaga eller något för jag fick det så pass långt att det blir en utredning och det ska jag vara jävligt glad för!

Sen tänkte jag åka hem och tillaga lite Enpanadas! (Jag försöker få till ett uppånervänt frågetecken i böjan men jag vet inte hur man gör!!) Det är spanska ordet för piroger typ;) Skitgoda och jättebra att ha i frysen när man inte orkar laga middag.

Efter det tänkte jag nog bara ta det lungt. Till kvällen blir det tvättning a la micke/ida stuk och sen ska vi åka hem till mor och far på muurikka-middag:D Kajsa har åkt till Gävle för att träffa sötnötarna Thed-Arne, Nelly och Nora och släkten. Jag hade jättegärna velat åka ner imorron över dagen bara men det får bli en annan helg.

Imorron tror jag att vi kanske ska ut och fiska men jag är inte riktigt säker för jag fick inte något riktigt svar av micke, annars tror jag att jag kanske ska tränga mig på hos Emilia & co ute i solum och bara njuta därute. Jag och kajsa var alltid där ute på sommrarna när vi var små men nu har jag inte varit där på säkert 2 år!:(

Näe nu ska jag fortsätta ligga i sängen! Hejdå

HP

Igår var vi på premiären av Harry Potter. Jag slutade 5 och filmen skulle börja kl 6 så det var räcerfart hem vill jag lova! Jag kom hem på 27 minuter och då körde jag inte speciellt fort, jamena då hade jag varit hemma mycket tidigare, men jag var ändå nöjd med att det gick så fort.

Filmen var sådär tycker jag. Jag förstår fortfarande inte hur man ska förstå något i slutändan men ajja. Böckerna är naturligtvis mycket bättre som vanligt;)

Idag har jag jobbat och det har gått bra:D Nu är det bara 4 veckor kvar...fy vad tiden går fort!

Nu ska jag gå och sova men jag skriver mer imorron! Gonatt

Mhmmmmm

Idag har jag jobbat...det gick hur bra som helst för mig ända fram tills dess att jag tog fel order! Jag tog en order på 2 hela sidor där dom bland annat! skulle ha 96 kg apelsiner och 60 kg vattenmelon. Jag menar verkligen bland annat för dom skulle ha 14 kg äpplen, ägg, 17 annanaser och mycket mycket mer. Jag hade enligt papperet typ 46 minuter på mig för att klara ackordet, jag gjorde den på en timme. Det var inte så farligt länge för jag jobbade in den kvarten sen genom att ta små ordrar och jobba som satsingen:)

Idag jobbade jag med malin hela dagen vilket betydde att jag hade någon att prata med:) Och imorse fick jag världens finaste sms så jag har gått på moln hela dagen:D

Nu ska jag gå och duscha innan jag somnar...hejdå!

Nu har jag bestämt mig!

Nu har jag ännu en gång bestämt mig! Jag vill ha en MOPS!

Min kusin har 2 mopsar som är helt gudomligt söta och första gången kajsa och jag la våra ögon på Nelly blev vi totalt förälskade och bestämde oss för att vi skulle ha en sån när vi blev äldre. Nu är jag äldre och har bestämt mig för att skaffa en:D

Igår när vi var på skeppet började vi prata om husdjur (Jag, Micke och Olivia) och då sken det bara upp; En mops ska vi ha!:D Vet inte om micke är så förtjust i mopsar egentligen men nu har jag tjatat så mycket och så länge så han kanske har börjat tycka om deras fula, men ack så charmiga, ansikten;) I samma veva började vi prata namn och vi var alla överens om att Fido och andra vanliga hundnamn helt enkelt inte skulle duga för en mops. Så Micke kom på det ultimata namnet till våran lilla mops, Lennart!

Mor och far lät väldigt skeptiska till detta "påhitt" och tyckte att man var så bunden till hunden om man hade en hund. Och naturligtvis är man det. Men som jag sa till min vän Emilia: en mops är så liten så den kan man ju ta med sig överallt;) Den är ju mycket lättare att ta med sig än hundrasen som var mitt första förslag: en grand danois.

Imorse när jag vaknade var jag glad till tusen för jag hade drömt om min lilla mops hela natten. Så jag startade datorn för att leta lite information. Jag visste att mopsar är ganska dyra och det visade sig att jag hade hyffsat rätt. Priset ligger normalt mellan 15.000 - 20.000 kr och detta beror på att det föds så få i Sverige. Man kan naturligtvis föra in hundar från andra länder men det kommer jag aldrig göra av den principen att de kan bära på dolda sjukdomar och annat. Dessa valpar är något billigare men näe! Jag ska ha en svensk valp.

Jag smsade till micke och försökte smöra och jag fick svaret "Ja vi får skaffa en sån". Men han vet inte priset än så jag tror att min mops får vänta tills det att jag har vunnit några miljoner på triss eller nåt:(

                                                    

Ser ni vad söta dom är!!!!!!:D Tänk er en beige/gul en som heter Lennart!;D Visst blir man glad och börjar fnittra bara man tänker tanken!!!!:D

M.M

Malin har hittat till min blogg!!:D

Idag är jag vaken på en såndär okristlig tid igen! Men idag är jag pigg och då är det ganska skönt att gå upp tidigt:D

Dagen består av ögonbrynsplockning, har numera nästan bara ett helt ögonbryn, och duschning. Sen ska jag kila ner på stan och träffa markus för en lunch. Var så länge sedan jag träffade honom och jag har saknat honom till tusen! Kan ni liksom tänka er att ha haft en kompis som gick på samma dagis, i samma klass från 1-6, samma klass från 7-9, samma gymnasieklass med samma inriktning och språk, har träffats varje dag i princip sedan 3 års ålder, åsså helt plötsligt är han borta!!!!!? Han är ju som en bror som man ibland har velat slå ihjäl men som alltid har funnits där.

Sen ska jag åka hem och fixa balbilder och sånt till mamma. Hon har tjatat om det så länge nu så nu måste jag ta tag i det!

Nu ska jag ligga och slappa en liten stund till!:D Hejdå 

Iiiiiii

Vilken jävla skitdator jag har. Jag köpte den i september förra året och jag har redan lämnat in den för lagning 3! ggr!

Nu har skärmen börjat flimmra igen så ibland försvinner bilden. Det är sjukt irriterande så nu måste jag lämna in den en till gång. Nu ska jag säga att jag vill ha en sprillans ny istället! Eller pengarna tillbaka, annars vänder jag mig till konsumentverket.

Idag har jag sovit och stressat:D Var inte klar för att gå ut på stan förrän vid 1 och sedan dess har jag hunnit med en massa. Hade sjukt mycket papper som jag skulle skicka iväg så jag tror att jag la på 4 kuvert idag bara...och nu börjar jag bli vuxen också:D Haha.

Har ansökt om medmera kort och ska ansöka om ica kort också....jag har fixat kredit på apoteket och ska gå med i a-kassan. Herregud säger jag bara. Fast jag har ingen egen bil eller lägenhet och förrän jag har det är jag nog inte speciellt vuxen egentligen;)

Nu ska jag lägga mig ner i soffan och ta det lite lungt. Hejdå!:D

En Snabbis

Imorron är jag ledig!!!:D Är ledig i hela 3 dagar nu:D Bara en sån sak gör en ruskigt glad asså.

Dagen har varit dålig, fattar inte varför all olycka ska hända mig på jobbet!! Men sen kom malin och då blev allt bra igen:D

Nej Oliven du behöver inte vara orolig gumman! Jag klarar mig nog:D

Vilket konstigt inlägg det här blev! Gonatt!

P.S Vaknade kl 4 imorse och var svinpigg!!! knepigt.

Happ

Jobbar, jobbar och jobbar och har världens PMS....kan det blir bättre? Ja skulle jag inte sitta här själv ikväll hade det förmodligen varit bättre men kvällen ser inte så ljus ut för mig. Ska gräva ner mig i sängen och hålla om mig själv.

På toppen av allt har jag börjat må riktigt konstigt. Jag mår svinilla och vill bara kräkas men jag mår ändå bra liksom, sen är hela kroppen helt slut...den kan lyfta alla saker på jobbet men det kittlar till i alla muskler, riktigt knepigt och svårt att förklara men så äre. Sen har min syn blivit lite knepig. Vad fan äre som händer?!

Den här dagen har sugit hittills och kommer nog fortsätta så, så det är väl lika bra att sova bort det som är kvar av den. Gonatt.

Nu får det vara nog!

Nu har jag inte skrivit här på 4 hela dagar! Så kan man inte hålla på. En snabb uppdatering från helgen blir följande:

Lördag: Jobbade från 10-17 på McDonken:) Det gick jättebra förutom att en viss turk fast inte turk retade upp mig och freddeb till bristningsgränsen!

Därefter tog vi en tur ut till en sjö i Häggdånger för att fiska. Micke och Fredrik stod för fiskandet, mest micke, och jag underhöll mig själv genom att läsa en bok:D Efter typ 20 minuter börjar knotten angripa mig där jag sitter och till slut stod jag inte ut så jag gick upp till bilen och satte mig för att fortsätta mitt läsande. Kände hur ögnona bara blev tyngre och tyngre och tillslut måste jag ha somnat, för det nästa jag kommer ihåg är att micke öppnar bildörren och flinar åt mig:D Men skönt vare!

Coolast den kvällen måste ändå ha varit när Fredrik fick en gädda som de två skulle försöka få upp. Men så helt plötsligt släppte gäddan och på kroken hänger istället en aborre! Att aborren senare blev handikappad för att han användes som bete var väl mindre roligt men det var ändå coolt:D

Söndag: Jobbade mellan 9-17. Det var lite mindre att göra igår men jag, freddeb och camilla hade det desto roligare:D Huga vad vi pickade på varandra hela tiden, tror inte att jag har skrattat så mycket på ett bra tag, bortsett från igårkväll när jag och micke skulle försöka sova men det hör inte till dagen;) Efter jobbet åkte jag hem och åt en jättegod middag tillsammans med micke och hans bror fredrik. Det blev kyckling med potatisklyftor och vitlökssås! Mmmmm säger jag bara.

Igår var det min sista dag på ElDonkos:( Fast jag kan inte säga att det känns som om att det var sista dagen. Känndes lite vemodigt dock när jag la sista chb men nu ska jag gå vidare och se frammåt! För på McDonalds kan man inte stanna hela sitt liv!!! Och nu har jag tillbringat typ 2,5 år av mitt liv där och det får bastemig räcka. (Slutar säkert att jag måste jobba på McDonalds någonannanstans för att försörja mig;) Men Nej!

Idag försov jag mig en kvart vilket kan förstöra en hel dag! Började 7 idag men hann som tur var ner ändå;( Fick dessutom ta en truck som jag aldrig har kört förut med plats för 3 vagnar. Någon hade tagit den som jag alltid brukar använda och den kan man bara ha 2 vagnar på vilket är perfekt där jag jobbar. För inne hos oss i kylen är det ganska trångt att manövrera truckarna och har man en stor truck med 3 vagnar på fastnar man garanterat 1 eller 2 ggr. Själv fastnade jag och körde in i stellagen ungefär 14 ggr i samma sväng!!!!

Slutade 5 och åkte hem fort som attsingen! Micke var färdig med maten och det var så gott:D Ris och korvstroganoff!!!:D Mmmm säger jag bara;) Det är tur att en av oss kan laga riktigt god mat för annars skulle vi förmodligen svälta eller se ut som hamburgare. Det känns förresten som om att jag ser ut som en efter den här helgen. Jag har ätit frukost, lunch och middag på McDonalds i 3 dagar nu. Sen har jag hunnit med något mellanmål och en fika också.

Näe nu ska jag gå och lägga mig i soffan och mysa och titta på tv. ElMickos har somnat så jag ska försöka väcka honom så att han kan sova inatt.

Hejdå!:D

Huga

Jag har inte skrivit på två dagar nu men det beror på att jag mådde jävligt illa i förrgår och igår mådde min mage riktigt dåligt. Jag tänker inte berätta riktigt vad jag gjorde för undersökning men jag kan säga att jag kommer aldrig göra om det och det gjorde jävligt ont.

Idag är jag hemma för att vila från igår och jag tror att jag ska sjukanmäla mig imorron också för jag känner mig inte riktigt kry för att köra truck:( Det är jävligt skönt att vara hemma sånna här dagar men på något sätt önskar jag att jag jobbade ändå. Inte för att jag saknar mitt jobb men jag har något att göra iaf.

Ikväll kommer jag vara själv och ha nada att göra, liksom just nu. Jag vet inte ens om jag kommer äta nån mat ikväll.

Näe nu ska jag plocka undan här lite snabbt och sen ska jag ta bussen hem. Hejdå!

RSS 2.0