umeååå

Idag ska jag äntligen få åka upp till umeå och svälja kameran. Hoppas att det går fort så att vi kommer hem imorron. Det är ju liksom ingen nöjesresa så jag skulle helst av allt inte åka menne nu äre så.

Orkar inte skriva så mycket mer idag;) uppdaterar mer när jag kommer hem. Älskar min micke oändligt! Puss älsklingen min<3

Helg

Idag blir det shopping på allvar. Kanske inte det roligaste shopping av shopping men det måste göras!

Pappa och jag ska göra en heldag nere i Birsta, inte hans favoritställe kanske men det får han stå ut med;)
Därefter ska kajsa och pia och hanna och jag gå på bio och se flickan som lekte med elden:D Vi skulle se den förra helgen men då var det fullbokat så nu får vi ta nya tag.

Och vet ni?!?! Om lite mindre än 2.5 månad är det världscuppremiär i skidskytte i Östersund! Och då ska vi åka på det!!!!:D Fast först måste vi köpa biljetter...vet inte ens om det finns några än, men det borde det väl göra?

Mina jag och Ida

Det har inte hänt så mycket idag. Jobbade och fick stanna kvar en timme extra för dom hade så mycket att göra...åkte hem och åt och fikade och sedan åkte jag ner till McDonkos för att pussa på micke en stund. Ikväll är det bara mina jag och Ida som umgås för micke jobbar stängning:( Fast jag får ha hela sängen för mig själv;) Mohahaha...Iaf tills kl 1.

Imorron ska det jobbas och vilas för efter kl 16 imorron äre HELG!!!!!

Igår fick jag förresten ett brev från doktorn. Nästa vecka ska jag få åka upp till umeå och svälja tablettkameran så nu hoppas jag att jag får svar på mina krämpor snart!

Jag orkar verkligen inte skriva mer nu, ögona går i kors snart. Jag får skriva mer imorron:)

Gonatt och sov gott! Älskar dig gubben!

Jahaaa

Nu ska jag gå och sova:D Mmmm sängen. Har funderat mycket över hur jag ska göra till våren, kanske kommer fram till en slutgiltig plan snart;) Är det någon annan som har varit med om att man får stötar i öronen av sin handsfree??? Jag fick flera stycken idag, men har aldrig fått det tidigare:S De gjorde inte ont men det var ruskigt obehagligt:S

Orkar inte skriva något mer nu...hinner nog imorron. Gonatt!!!

Bubblor och Texas-sallad

Dages inlägg tänkte jag inleda med ett Grattis. Och nu undrar säker alla i min omgivning vem det är som fyller år. Jag har inte lyckats att pricka in min familjs födelsedagar här på min blogg och inte heller mina vänners så nu är det hög tid att ett Grattis ges ut på idacarolinae.blogg.se.

Grattis på födelsedagen....Liam Gallagher!, eller hur du stavar det (Sångaren i Oasis).

Denna dag har innehållit mycket klumperier från min sida. Den började med att jag frontalkrockade med en vägg och det var varken mitt eller väggens fel. Det var truckens. Det är dock ingen på jobbet som vet om det och så får det nog förbli.

Därefter backade jag rakt in i några vagnar som var fullastade, plus en plockvagn på rangeringen vilket resulterade i ett frenetiskt letande efter 24 burkar med ramlösa av smaken naturell. Kan även tilläggas att två av dessa 24 burkar tog sig en sisådär 20m från olycksplatesen vilket gjorde att golvet fylldes av en kolsyrad vattenyta, och alla som har kört truck någongång vet att vatten och truckhjul inte går så bra ihop. Kan kort förklara för er som aldrig har kört en truck att den helt enkelt vägrar att styra när golvytan är blöt. Detta resulterade även det i en olycka men jag var inte inblandad i den.

Därefter, säkert 40 minuter senare, kör jag lite för fort i en kurva med fullastade vagnar. En hink med Texas-sallad bestämmer sig därför att glida ur en av vagnarna, landa uppochner och gå sönder.

För att försöka se denna dag på den ljusa sidan kan jag nu meddela att det står 22 burkar med ramlösa naturell under skåpet vi Gävle på rangeringen. Kan även säga att jag under 1 timme tjänade 124 kr/h pga att jag var tvungen att stämpla om till städ...Inte så dåligt va?

Inte nog med att min klumpiga dag slutade där. Näe jag "råkade" sätta foten på duschdraperiet när jag duschade så hela kittet for ner på golvet. Innan jag hade förstått något var golvet vattenfyllt.

Men nu är allt vatten borta och jag sitter i soffan och kollar på tv. Tror nog att det är bäst att jag sitter kvar här för ger jag mig ut i bilen krockar jag nog.

Avslutar inlägget med en bild på en "kär" måckajeng!





Allvar!

Jaha då börjar den här dagen dra mot sitt slut.

Man kanske ska skriva något allvarligt på sin blogg då och då? Jaaa, jag har suttit och funderat en hel del faktiskt. Vad är ett kyrkoval?! Jag vet att man ska rösta på någon eller några men varför?? Asså anledningen till att röstdeltagandet är så pass lågt när det gäller just kyrkovalet är ju för att ingen veeeet vad man röstar på?

Inför ett riksdagsval görs en massa reklam för partierna och det är debatter på tv etc. Men inför ett kyrkoval är det knäpptyst. Åsså undrar kyrkan varför det är så få som röstar.

Jag hade gärna gått till valurnorna idag, och jag tror att fler hade gjort det, om man hade vetat vad man har för valmöjligheter att rösta på. Mitt tips till kyrkan är att göra mer reklam för valet och att inte förlita sig på att folk självmant ska ta reda på fakta. Skicka ut små foldrar med de olika personernas hjärtefrågor eller nåt till exempel.
Kanske inte blev en sån allvarlig diskussion egentligen menne jag får fundera ut ett nytt ämne lite senare...Måste bara lägga in en skitsnygg bild;)



Det går inte att köra i mer än 80 km/h för då lyfter den;)höhöhöh...Eller äre nån som har sagt det åt mig bara för att jävlas??!

Barnsligt roligt

Igår blev det inte mycket på dagordningen. Mor och jag åkte runt i stan, vi handlade och åt, och sen åkte vi hem. Pappa och jag pulade lite på bilen och sen åt vi en jättegod middag:D

MEN SEN hände det! Hanna kom över....meeeed....DONKEY KONG!!!!!!!!!!

Kajsa, Hanna och jag satt nere i källaren och var plötsligt 10 år igen. På den tiden spelade vi det varje dag efter skolan istället för att vara ute och leka som alla andra barn. Det var så fruktansvärt roligt att få spela det igen! Det var den bästa lördagskvällen på länge:D

För alla som inte har någon aning om vad det är så är det ett tv-spel med apor, eller en apa och en gorilla, som ska ta sig igenom en massa banor och världar. Det låter barnsligt, och det kan det vara till viss del, men det är så fruktansvärt roligt att spela! Me love!



Idag blir det vind-städning och kortskrivande. Sen är det dags att gå och sova för imorron äre måndag igen...Men man kanske hinner med ett parti Donkey Kong lite senare;)


Bettskena och 18-årskalas...

Ja det är vad min vecka har innehållit. Nu var det ju en sådär 5 dagar sedan jag uppdaterade sist:D Ville bara påpeka det...Den här veckan har jag jobbat och haft satans mycket ont i mitt huvud! Det har varit nära första stadiet på en redig migränattack varje dag så när jag har kommit hem från jobbet har jag inte gjort mycket mer än att slockna i soffan:(

Nu har jag möjligtvis kommit på varför;)

I Torsdags var jag ledig för jag skulle ner till doktorn och göra lite undersökningar bla bla bla...då passade jag på att ringa till tandläkaren för dom senaste veckorna har jag fått problem med bettet. Det tar helt enkelt fel när jag biter ihop och käken har börjat knaka för minsta lilla munrörelse.

Nu behövs det lite bakgrundsinformation: Jag är nämligen en tandgnisslare av dess högre rang.
Jag gnisslar som en tok på nätterna vilket jag har gjort i nästan hela mitt liv. För några år sedan fick jag en bettskena som jag skulle sova i men i och med att visdomständera växte ut lades den på hyllan. Det var inte så mysigt att använda den heller...Nu en sådär 2 år senare kom jag på att jag vill ha en ny för att kunna skydda ytan på mina tänder så att det slipper bli fel på bettet igen.

Så jag fick en akuttid och åkte ner:) Väl där kunde hon konstatera att jag har gnisslat bort flisor på tänderna, vilket naturligtvis inte är ett bra resultat, och att problemet med mitt bett sitter i att käken har hoppat lite ur led. Hon kunde även konstatera att jag har fått en inflamation i käken. Detta är inte heller ett bra resultat. Därefter började hon att "massera" lite vilket enbart resulterade i att jag fick ännu ondare!

För att summera hela denna historia så tror jag att huvudvärken kommer från inflamationen i käkbenet och att jag har lyckats skjuta käken ur led:D Och det kom jag faktiskt på helt själv!

Sedan dess har det faktiskt inte hänt så mycket...Var på födelsedagskalas hos Hanna igår:D Och idag ska jag bara ta det lugnt. Ska förmodligen gå på bio eller något ikväll:D

Pussar!



snabbis

Nu ska vi åka och handla och sedan blir det lasagne-matlagning...mmmmmmm:D Får se hur den blir för jag har minnsan inte lagat någon lasagne i hela mitt liv;D


Godmorgon

Nu har man vaknat efter en hel natt med oavbruten sömn:D Har inte drömt något, har inte vaknat något...allt har varit perfekt. Förutom att jag vaknade typ kl 7 imorse och var pigg och vaken för att gå upp:( Men då sa jag till mig själv med stark röst!: Det finns inget som jag behöver vakna upp till idag så jag kan lika gärna somna om!!!! Och det gjorde jag också:D

Igår försökte vi titta på Year one men den verkar vara en såndär överdriven amerikansk film så vi la ner. Kanske ska försöka oss på den idag istället...Men en film som jag måste gå och se i veckan är flickan som lekte med elden. Jag har tyvärr inte läst Stieg Larssons böcker men jag har hört att dom ska vara jättebra och nu går jag in på djupt vatten när jag säger att jag bara har sett filmen.

Jag är en sån där antifilmnärdetfinnsböcker-tjej. Jag vill hellre läsa bäckerna innan jag ser filmerna för då vet man vad man missar genom att bara se filmerna och då kan man totalt dissa filmerna som kommer ut. Men denna gång har jag inte gjort så.

Näe nu ska jag ta en dusch och fixa till mig för sen kanske man ska ut på äventyr men hanna;) Hejdå!


Allt och inget!

Idag har det plockats svamp och lagats mat. Vi gjorde en jättegod maträtt som innehöll fläsfilé, sambal olek, grädde, vitlöksstekt svamp och en massa mer och guuuu så gott det var:D Det var så gott att man bara satt och njöt när man tuggade:D

Det var dock ganska dåligt med svamp i skogen tyckte vi:/ Dom såg nästan ruttna ut men vi fick ihop en liten påse som räckte till middagen.

Yes Ejkej! Det är det:D Första gången jag hörde låten var på en reklam för Project Runway och sedan dess har jag inte kunnat glömma den. Har haft den på några datorer som olyckligtvis har kraschat typ en sådär 14 ggr men nu hittade jag den på Spotify!

Spotify är förresten min favorit "sida" nuförtiden. Älskar den;D

Näe nu skriver jag om allt och inget och är så fruktansvärt trött så jag ska lägga ifrån mig datorn och sova i några timmar...jag vet att klockan bara är 22.40 en lördagkväll bara veckorna efter min 19-årsdag men en 19-åring kan faktiskt också bli trött efter en veckas arbete!;)

Får se om jag kanske slår igång datorn lite senare:D pusshej!

My oh my

Jaha då har första veckan av min comeback på Menigo dragit mot sitt slut. Det har faktiskt gått ganska bra med tanke på att det är själsdödande att vistas i ett 6 grader varmt kylrum utan fönster och dålig belysning:)

Idag var det till och med roligt att jobba men jag tror att det kan bero på att det är fredag så det ända man tänker på är att snart är det rast och då är man en kvart närmare hem:D Däremot är jag fruktansvärt trött och det ända jag vill är att gå och lägga mig i sängen och sträcka på kroppen och sova!

Imorse vaknade jag 5 och eftersom jag går upp halv 6 var det ingen idé att somna om så jag låg vaken i en halvtimme innan jag gick upp. Var lite drygt eftersom jag också ville sova ut. Men så fort man slänger bena över sängkanten är det inte så farligt längre, då piggnar jag till:)

Just nu sitter jag och lyssnar på braaaa musik. Jag är, och har varit länge, kär i en remix av nancy sinatras "Shot you down". Det var länge sen jag satte igång riktigt bra musik och bara lyssnade. Man ska göra absolut ingenting och bara njuta av musiken. Det var länge sen överhuvudtaget som jag lyssnade på min typ av musik. Jag har faktiskt saknat "britpop"en:)


Grrr

Just nu sitter jag och kollar på My sweet 16 på MTV. Jag blir lika irriterad varje gång jag ser det men jag måste ändå följa det. Vilka jävulst bortskämda ungar!!! Jag skäms för dom när jag ser det.

AK: vi var inne på det men sen läste vi på internet att man inte skulle göra det så då gjorde vi som på den gamla goda tiden;)

Nu ska jag försöka göra någon slags middag och matlåda...gruvar mig lite inför imorron men ska man ha pengar så måste man jobba för dom!

Svamp

I helgen var jag och micke ute och plockade svamp. Det blev inte lite svamp vi fick med oss hem:D Micke fick naturligtvis mest i sin påse men jag lång inte så jättelångt efter...bara lite;P Vi var ute i ungefär 2 timmar och rensningen tog undefär 4 timmar...Fyyyy vad det var jobbigt för ryggen att sitta och rensa så länge. Nu har vi en massa tidningar utspridda över vardagsrumsgolvet med svamp på som vi ska torka, det luktar inte så himla gott härinne:S

Här är några bilder:


En av påsarna


Efter 1,5 påse


Några av svamparna efter typ halva tiden av rensningen

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen och anmält mig som arbetslös. Sånt är livet. Åsså för några minuter sedan ringde min gamla chef och frågade om jag kunde jobba fram till den 2:a oktober. Såklart att jag gör det för annars har jag inte jobbad något i september vilket betyder no money på kontot den 25 oktober. Så imorron kl 7 ska jag vara tillbaka på lagret och jaga varor efter ordrar i iallafall 2 veckor framöver. Det sköna i det hela är att jag jobbar 7-16 varje dag så jag vet vilka tider jag har att passa:)

Resten av dagen ser ut som följande:

1. Ska hämta kajsa från bussen.
2. Laga någon sorts mat och göra matlåda.
3. Hämta micke från träningen
4. Äta
5. Spöa skiten ur hanna och micke i alfaphet!
6. Gå och sova;)


Två veckor av min första semester på 3 år!

Jaaa nu vare ju ett antal dagar sedan jag skrev något sist men nu är jag på G igen;)

Dagen efter min födelsedag åkte min mor och jag ner till Tallin för att gå på spa och bara få ta hand om oss själva. Guuud så skönt det var att få komma bort ett tag och bli ompysslad.
Stan i sig var kanske inte det mysigaste men jag gillade den ändå. Är lite intresserad av att se hur de gamla "krigs/sovjet"-länderna ser ut. Det konstiga var att deras bilpark bestod av nya jaguarer, mercor och bmwar. Det fanns inte en enda bil som var äldre än från möjligtvis år 2000. 

Här är några bilder:

 
Häftigaste biblioteket jag har sett.


Buss...


Ett hus...


En del av gamla stan där tanter sålde stickade mössor och vantar

Efter 4 dagar kom vi hem till Härnösand igen och då vare bara att packa om väskan för då skulle jag och micke ha lite semester. Vi åkte upp till åre där vi stannade i några dagar:) Vi bodde på ett jättemysigt hotell som låg lååångt upp i backen. Kändes nästan som om att man var på väg upp till himlen. Vi hann även ta en tur till fina Trondheim:D Det var nog fjärde gången jag åkte dig men det är lika fint och mysigt varje gång jag kommer dit:D


Vårt hotell


Utsikten från hotellet


På väg till Tronheim


En stoooor katedral i Trondheim


Fin utsikt från gamla stan i Trondheim

Det är vad jag har haft för mig i 2 veckor:D

Nu måste jag klä på mig kläderna och åka hem...pappa ska meka med bilen, javisstja! jag har ju inte sagt att jag har köpt en bil;) puss!


RSS 2.0