Allahelgonahelgen

Har nyss varit en tur till kyrkogården och tänt ljus. Vi satt vid middan och försökte "summera" vilka vi skulle tända ljus till och jag har aldrig kopplat att det är så många runt omkring vår familj som faktiskt har gått bort. Den som jag saknar mest av alla är min farfar, han var som en extra pappa till oss när vi var små.

Igår kom det några barn till grannen och "Halloweenade" för dom. Då hade barnen sagt till grannen att dom kunde ta godis men ville helst ha pengar! Vilka jävla ungar! Jag har aldrig förstått saken med Halloween och gå ut och spöka. Har aldrig tyckt att det har varit något att fira.

Nu ska jag snart åka hem och poppa popcorn och mysa i soffan framför en film och vänta på micke. Det blir ingen utgång för min del ikväll men det gör inget för jag är inte direkt sugen på att gå ut. Det är liksom inge roligt att gå ut här i stan längre, men vet inte varför.

Skriver nog kanske något lite senare:D Tjohej!

Tvättdag

Ja den här veckan har jag suttit i skolbänken igen. Det är ganska knepigt hur pass fort man tappar pluggtekniken. Jag blir trött och less innan jag ens har gått in i rummet;)

Näe jag tror faktiskt att det här kan bli bra. Självklart kommer det bli slentrian även med detta jobb men jag tror att jag kommer trivas, annars äre bara att bita i för en inkomst måste jag ha!

Idag ska jag inte göra någonting, "försov" mig från tvättiden som jag hade kl 7 imorse så snälla mamma sa att jag fick tvätta här så jag tog med mig hela tvättkorgen och håller nu på med att tvätta underkläder. 

Vad jag menade "försov" mig var att jag igårkväll tänkte, jag ställer ingen klocka utan om jag vaknar kl 7 imorron eller tidigare så ska jag gå ner och tvätta...nu blev det ju inte riktigt så eftersom att jag vaknade halv 12 istället:D
Att jag inte vaknade kan bero på att jag inte kunde sova eftersom min andra hälft som kom hem kl 12 inatt tyckte att han skulle sjunga kärlekssånger hela natten...det var jättegulligt men till slut ville jag sova.

Näe nu ska jag åka ner på stan och kolla upp priser och sånt på glasögon, måste nog skaffa nya om jag ska sitta framför datorn hela dagarna, annars läääär jag få fruktansvärt ont i huvudet. Hejdå! 

Första dagen

Idag var min första dag på mitt nya arbete. Jag tycker att det gick jättebra faktiskt:) Tror nog att jag kommer att trivas alldeles ypperligt!:D

Micke jobbar stängning hela veckan så jag känner mig hyffsat ensam, kommer ju inte träffa honom någonting denna vecka...trodde seriöst att jag åtminstonde skulle klara mig till imorron kväll men jag har redan börjat sakna honom!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag lägga mig och plugg tv, telefoni och bredband en stund innan jag ska sova!

Gonatt:D

Min kväll

Min kväll slutade tyvärr inte när jag sa gonatt. Jag sov till och från, pga att jag fick en massa sms och folk började ringa, i ungefär 2 timmar. Till slut ringer pappa och frågar om jag kan hämta kajsa i sundsvall, först blir jag svinförbannad och svär och skriker i telefon men sen inser jag att jag är tvungen att göra det. Så jag tar på mig kläderna och hoppar in i bilen och kör hem. Där byter jag bil och plockar upp pappa och micke. Sen kör jag i typ 120-140 km/h hela vägen ner för att komma hem någon gång!

Såå runt 3 somnade jag igårkväll vilket inte är så bra för mitt tillfrisknande.

Idag ska jag kanske baka, måste städa bilen också. Men jag ska främst av allt sova och ta det lugnt!

God natt!

Det här blir ett snabbt inlägg för nu ska jag gå och sova men jag var bara tvungen att skriva ner det här.

Jag har svinlite sminkborttagnings-creme kvar men eftersom jag hade sminkat mig idag så var jag tvungen att tvätta av mig det. Tänker för mig själv när jag har blött ner ansiktet att imorron måste jag minsann gå ner på stan och köpa nytt, i samma sekund lyckas jag få ut en liten liten klick med creme som skulle ha räckt till ansiktet. Men istället för att ligga kvar i handflatan glider den ur med en jävla fart, rätt ner i handfatet. Innan jag får tag på den lilla lilla klicken med sminkborttagning fångas den upp av vattnet och åker rätt ner i avloppet!

Ett högt förbannande skrik hörs från toaletten innan jag tar mig samman och inser att det enda jag kan göra är att använda TVÅL! Och det är inte vilken tvål som hellst utan flytande tvål! (Det är typ 10 ggr värre för ögonlocken) men vad ska jag göra då? Så nu ligger jag här med röda, svidande ögon som luktar aloe vera och ser ut som en panda. Får bara hoppas att det nöts bort under natten.

Gonatt och sov gott!


Frisk?

Idag såg jag ett gäng tjejer som satt och sniffade hårspray ur en plastpåse...känndes ganska obehagligt.

Förkylningen blir bara värre och värre och jag funderar på att låsa in mig i mitt rum hela helgen bara för att jag ska vara frisk tills på måndag.

Just nu sitter jag och dricker julmust, vad annars?, och kollar på ett program som handlar om ett 5 månader gammalt foster som har en tumör som är lika stor som barnet själv. Dom har presic plockat ut fostret ur livmodern för att skära bort tumören och sedan lägga tillbaka fostret i livmodern igen. Läskigt spännande säger jag bara!


Underligare än underligt

Nu har jag ÄNTLIGEN fått ett jobb:D Glad är jag! Och nu har jag faktiskt skrivit på ett kontrakt så nu är det på riktigt!

Idag ska jag fixa lite med bilen och sen ska vi åka ner till sundsvall...Jag har gått och blivit sjuk så det blir en lugn tur.

Och nu ser jag!!!....ATT DET SNÖAR!!!!!! DET SNÖAR I HÄRNÖSAND!!!! Snart måste jag ta fram skidorna:D Undra vart jag har lagt dom??

Det finns bara ett värdigt sätt att avsluta detta knepiga inlägg...Ses i björnes backe!!!

37 onödigt vetande

1. Statistiskt sett är det fler personer som träffas av blixten varje år än vad det är som döms för fildelning.
2. Eskimåer använder kylskåp för att hindra att maten fryser.
3. Det finns över 500 namngivna fobier.
En av de mest sällsynta är dendrofobin där man är rädd för träd.
4. En kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud, innan den svälter ihjäl.
5. Varmt vatten fryser snabbare än kallt vatten.
6. Man tillbingar sex månader av sitt liv på toaletten.
7. På tio minuter frigör en orkan mer energi än all världens samlade kärnvapen.
8. Fjärilar smakar med fötterna.
9. En ankas kvackande ekar inte.
10. 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en penna i halsen.
11. Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.
12. Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa.
13. Endast en av två miljarder kommer att leva till 116 års ålder.
14. Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män.
15. Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge.
16. En snigel kan sova i tre år.
17. Inget ord i det engelska språket rimmar med "month".
18. Ögats storlek är detsamma från födsel till död, men näsa och öron slutar aldrig att växa.
19. Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare.
20. Alla isbjörnar är vänsterhänta.
21. En struts öga är större än dess hjärna.
22. Noshörningens horn består av sammanpressat hår.
23. Serien Kalle Anka var en gång i tiden förbjuden i Finland
på grund av att han inte har några byxor.
24. Varje år dör det fler människor som blir sparkade av åsnor
än som omkommer i flygolyckor.
25. Det vanligaste namnet i Sverige är Maria Johansson.
26. Det finns fler kycklingar än vad det finns människor på vår planet.
27. Greklands nationalsång består av 158 verser.
Ingen har hittills lärts sig alla verserna utantill.
28. Guinnesse Rekord-bok håller rekordet för att vara den mest stulna boken
på allmänna bibliotek.
29. Det var en dansk som uppfann inbrottslarmet, men tyvärr blev det stulet innan
han hann ta patent på det.
30. I vartenda avsnitt av TV-serien Seinfeld kan man se något med stålmannen på.
31. Om man kunde köra bil till solen med en konstant fart av 100 km/h skulle det ta
176 år att komma fram-utan vilopauser.
32. Piloter, som i nödsituationer skjuter ut sig med katapultstol, får varaktiga men av detta.
De blir 3 cm kortare varje gång de gör det. I regel får de därför bara göra det två gånger.
33. Fallande kokosnötter dödar fler människor än hajar gör.
34. Den bok som utgivits i flest upplagor, förutom bibeln, är ikea-katalogen.
35. Internet består till 61% av porr.
36. Charlie Chaplin vann en gång 3:e pris i en Charlie Chaplin-lookalike tävling.
37.Det vanligaste ordet världen över är "okej". Det näst vanligaste ordet är "Coca Cola".


 
 
 
 
 
 

Tisdag

I have some big news to announce! Jag kan nu meddela alla er som har väntat och väntat och väntat...Alla välsorterade matbutiker säljer numera julmust och skumtomtar!:D

Idag har jag inte gjort någon nytta alls. Jag börjar känna av en förkylning i mina öron och i halsen:( Imorse när jag duschade skulle jag skölja av håret och vända huvudet så att jag fick en stråle med vatten rakt in i örat! Jag trodde seriöst att jag skulle dö i det ögonblicket...iaf bli döv. Faan vad ont det gjorde!!!

Sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte och handlade. Nu har jag testat dom nya marabouchokladerna:)Om man tycker om en lätt kaffesmak tycker man nog om toffee walnutten men jag är ju mer av en saft-tjej så jag tyckte bättre om youghurt raspberry. Dom var väldigt mättande så det räcker med en eller två bitar åt gången, ett tips bara;)

Nu sitter vi och kollar på ugly betty. Jag förstår inte vad det är med vissa serier men dom verkar kunna hålla på i all evighet! Det finns såklart sånna serier som days of our lives som har hållit på sen min mormor var liten typ och som är så fruktansvärt sega, sen finns det dom som har klass...Som desperate housewives, gossip girl och grey´s anatomi;) dom spottar ur sig säsonger efter säsonger och dom är fortfarande lika bra. Man kan liksom spinna vidare på idén hela tiden:D

Näe nu ska jag ta och läsa en stund, har börjat med en sån bra bok:D Gonatt!


Kyligt

Jag känner att jag vill skriva något men jag vet inte vad. Det är lite kyligt ute och det luktar snö i luften:) Längtar till snön kommer. Det blir inget campande i fjällen i år men jag och micke funderar på att hyra en stuga ändå. Vi känner liksom att vi måste komma upp till backarna ändå på nåt sätt:)

Och apropå snö och vinter! Igår gjorde jag något för första gången på mycket länge, något som jag älskar att göra och något som jag kan allt om....Jag drack julmust! Nej jag skojjar inte! Vasa har börjat sälja julmust uppe på tempo! Nu är inte vasa ett märke som jag vanligtvis väljer för deras julmust är lite för blaskig och vattnig, den smakar inte så mycket, men det var riktigt riktigt gott att dricka och känna lukten av julmusten:D

Så nu kommer jag vara beroende att dricka det minst en gång om dagen tills de slutar sälja det i affärerna och det händer väl i mitten av januari undefär:D Mee like!Nu ska jag snart åka ner till mickeman på jobbet och roa honom ett tag:) Älskar honom så otroligt mycket! Mmmmpuss! Hörs sen!

I´m inlove

Hold me close and tell me how you feel 
Tell me love is real 

Words of love you whisper soft and true 
Baby I love you 

Let me hear you say 
the words I long to hear 
Baby when you're near 

Words of love you whisper soft and true 
Baby I love you <3
Hela-helgen-uppdatering

Jaa säger jag bara...Jag har haft fullt upp heeeela helgen! I fredags vaknade vi 7 för att vi skulle tvätta, åkte sedan hem till mamma och pappa för att pappa och jag skulle åka ner till blåsippan och ta flunsasprutan. Det slutade med att micke och pappa höll på med min bil så pappa och jag höll inte på att komma iväg:)

Till slut var dom klara och vi åkte ner. Pappa fick gå in kanske 2 min innan mig och sedan ropade dom upp mig. Sprutan var superliten, den var lång men nålen var så smal så att den nästan gick av när dom stack in den.

Sköterskan försökte distrahera mig genom att prata om mitt namn och när det var klart frågade hon om det gjorde ont. Jag svarade nej och då blev hon alldeles paff och undrade om jag inte hade nån känsel. Men då sa jag att jag hade minnsan tagit sprutorna mot livmoderhalscancer och dom gör ont! Nålarna är minst dubbelt så tjocka och vätskan som kommer in svider och förlamar typ hela armen för en stund.

Därefter gick jag ut i väntrummet och förväntade mig att pappa skulle sitta och vänta...näe han kommer ut kanske 2 min efter mig och jag frågade om det hade hänt något eftersom det tog sådan lång tid. Nej tydligen hade han suttit och fördröjt det för att han inte skulle behöva ta den! Lillmesen;)

Därefter åkte vi ner på banken för nu har jag minnsan börjat pensionsspara! Och alla ni som är födda 90, vi har 46 år kvar att jobba och vi går inte i pension förrän år 2055! Lite ångestpanik man fick där. Hur ska man orka? Men nu är det inte så långt kvar på det här året så snart är det bara 45 år kvar;) Samma år som jag blir pensionär fyller min mor 100 och pappa 97 så då ska vi ha pensionärsfest har vi bestämt:D

Efter det åkte vi och tränade och när jag var klar och hade kommit hem kom jag på att jag skulle till arbetsförmedlingen så det var bara att hoppa in i duschen och skynda sig.

Senare på kvällen åkte jag hem till Carola på sminkfest och det var såååå roligt!:D Och vilka fina produkter! Jag shoppade ett helt kitt för 919 kr men då kommer min hy att lysa i vinter:D


Mary Key


Åkte därefter upp till Elins födelsedagsfest och var där ett tag innan vi gick ner på krogen. Men både micke och jag kände oss ganska möra efter dagen så vi drog hem ganska tidigt.

Igår var det bara slappdag ala bakis. Vi sov och sov och sov men vi lyckades även åka till affären och handla lite mat och åka upp till mamma och pappa och slappa. Igårkväll såg vi en superbra film. (eller jag tyckte det iaf). Jag kommer inte ihåg vad den hette men det var Bruce Willis nya. Se den säger jag bara!

Idag jobbar micke och jag måste städa lite:) Men först tänkte jag somna om en stund:D Hörs senare! ByeBye!

 

 


Spinna

Idag började mitt nya liv, typ. Jag och Camilla stegade ner, okej jag körde och camilla gick, till simhallen där vi gick en nybörjarpass i spinning. Vi tyckte att det räckte såhär fösta gången för jag lär ha träningsvärk i rumpan imorron ändå. Det var jag, camilla och 7 tanter:D Men det var jobbigt ändå och den äldsta av tanterna var vigast och mest tränad. Lite impad man blev då.

Idag ska jag ta en tur ner till sundsvall och sen ska jag bara ta det lungt:D Sitta hemma och kolla på tv. Imorron blir det tvätta, träna kanske lite, åka till carola på sminkfest och sen gå vidare till elins födelsedagsfest! Blir fullt upp imorron! Aa och jag ska hinna gå på arbetsförmedlingen också:) Men nu måste jag fixa till mig, kan inte åka ner till sundsvall som ett svettmonster! Tjaooo
Nya däck

Idag har jag köpt sprillans nya däck till min lilla pingla!:D Det finns bara två, förr fanns det bara en, som kan bli glad över ett sett med nya vinterdäck och det är jag och min far. Jag kände mig riktigt stolt över att ha köpt åt minstonde två däck alldeles själv;D Fick ett svinbra pris också så jag är väldigt stolt över dom;)

Just nu sitter jag och kollar på Christine, har inte riktigt fastnat för det förut men nu följer jag det slaviskt på eftermiddagarna/kvällarna:)

Näe nu ska jag ta en tur med mina nya däck! Tjo

Jaha?

Asså nu har jag suttit och funderat hela dagen, Varför i hela fridens namn vann Barack Obama Nobels fredspris??? Jag kan inte förstå det. Jag såg på tv igår att nomineringarna avslutades 2 veckor efter det att Obama tillträtt posten som president. Vad hade han hunnit gjort då? Ingenting!! Det känns som om den norska nobelkommitén gjorde detta bara för att det kändes bäst just då. Näe, det lär finnas andra som förtjänar detta pris 10 ggr mer än den amerikanska presidenten. Nu är det ju inte Obamas fel så han ska inte få på nöten för det här för jag tror att även han känner att det är liiiite pinsamt, som tur är skänkte han bort alla pengar till välgörenheten!

Och varför får inte J.K Rowling Nobels litteraturpris??? Jag och min vän hanna diskuterade detta och vi som är trogna Harry Potter fans anser att den enda rättmätiga vinnaren är just J.K Rowling! Hon har verkligen fått en hel generation att börja läsa böcker. Vi var 9-10 år då vi läste böcker på 900 sidor, ingen annan författare skulle kunna få en hel generation att läsa sådana böcker. Räcker inte det för att åtminstonde bli nominerad? För några år sedan var de vuxna oroliga över att dagens barn inte skulle börja läsa och att den tryckta boken skulle försvinna allt mer och böcker istället skulle ges ut på internet. Men så har det inte blivit och jag tror att det delvis är tack vare att Harry Potter blev en så stor succé.

Nu har jag varit nog allvarlig för idag. Det är dags för middag nu och det bliiiir......Revbensspjäll med kokt potatis och äppelmos. Det kan minnsan inte bli bättre:D

Mopsfeber!

Naw säger jag bara...sitter och tittar på mopsar på youtube:D Dom är såååå söta!

Vem blir liksom inte kär i Melker?!?!

http://www.youtube.com/watch?v=ElfSw5lv3nA

(Hoppas att jag får visa det här nu)

Sitter och tittar på en massa videosar på youtube och bilder på google med mamma och pappa. Guuu vilka små clowner:D Man skrattar ju så att man gråter...mår man dåligt någon dag äre bara att titta på en mops. Då blir man glad med en gång!:D


Däck någon?

Nu är vi i full fart för att hitta vinterdäck till min kantarell, aka bil. Än så länge ser det ut som om att jag måste köpa nya vilket skulle innebära att jag blir liiiite fattigare men det får man väl ta om man ska vara bilägare.

Idag är det sånt där mysigt kyligt väder ute så idag ska jag minnsan ge mig ut på en promenad. Kanske ska gå ner på stan en snabbis och köpa någon bok...var så himla länge sedan jag läste en riktigt bra bok.

Hejdå så länge!

Trist inlägg

Idag har jag varit hos tandläkaren:D Jag är nog den enda på jorden som hellre går till tandläkaren än till doktorn. Vi slipade ner mina tänder lite för att se om mitt gnissel blir bättre...nåt roligare händer inte i mitt liv just nu.

Är faktiskt less på allt och alla...och det beror enbart på att jag inte har något jobb att gå till. Om jag hade haft det hade jag inte behövt sitta hemma och vänta på att alla ska komma hem från skola och jobb och då skulle allt vara mycket bättre. Jag får liksom inte känna att jag har helg för jag går ju aldrig härifrån typ. Hatar det verkligen. Jag trodde aldrig att det skulle vara så här drygt.
 
Fick svar från Umeå idag och det finns inget fel på mig överhuvudtaget, så vad fan äre för fel på mig då?! Börjar bli lite less nu som det kanske märks på ínlägget i allmänhet.

Fundering

Jag undrar en sak...hur många gånger om dagen måste man uppdatera sin blogg för att hamna i "mest aktiva" listan? Jag ska nog sitta och skriva en massa inlägg en hel dag för att se om jag har någon chans att komma in på listan. Vore jävligt coolt, eller nåt.

Måste bara sova nu, ögona går i kors och jag har en jättebra spellista på spotify som ligger och väntar på mig:D Myyyys. Måste förresten säga grattis till min kusin som fick sitt första lilla barn för bara någon timme sedan:D Liiiite glad jag blev när jag fick höra det! Det blev en liten pojke:D

Gonatt!

Nu då?

Idag skulle det kunna vara en spännande dag, men jag är less på typ allt så det blir nog en vanlig arbetslös dag för min del. Det ser ut som om att det skulle kunna bli en fin dag så jag får väl ta en promenad eller nåt.
Imorron ska jag till tandläkaren och se om jag måste dra ut mina visdomständer innan jag kan få en bettskena. Isånnafall kommer jag ligga nerbäddad och vara svinsjuk för det brukar jag bli när det händer något nytt med mina tänder.

Har inget roligt att säga just nu så jag får skriva mer sen=) Hejdå!

Seriemaniac!

Desperate Housewives har äntligen börjat igen:D Det är nog världens bästa serie och som jag har längtat efter säsongspremiären. Nu äre ju så att jag ligger 1 eller 2 avsnitt i förväg för vi är olagliga en gång i veckan då avsnittet släpps;) Men det får man inte säga till någon! Så jag vet vad som händer i nästa veckas avsnitt...Lite tråkigt kanske att man ska fuska sig igenom serien och inte se den på tv, jooo, men när man inte har missat ett enda avsnitt sedan seriens pilotavsnitt blir man lite lätt beroende vilket gör att man måste få tag på det vad man än behöver göra;)En annan serie som jag starkt kan rekomendera är Whale Wars...Micke introducerade mig för den i förra veckan och vi har nu sett klart på hela andra säsongen. Det handlar om en grupp frivilliga djurrättsaktivister som försöker stoppa den japanska valjakten. Svinspännande serie! Jag blir nästan sugen att åka iväg med dom:)Ska försöka leta upp fler serier som måste ses:D

Peace out!;)


Pain

Jag har en sprängande huvudvärk nu! Tog världens längsta promenad med camilla fredde idag så jag är helt slut i bena, fast det är faktiskt ganska skönt:D Ska vila en stund nu så får vi se om huvudvärken försvinner!

Tjo

jagvetintevadjagskahaförrubrik.

Ja nu är bilden hyffsat suddig men jag skrev tidigare att jag skulle lägga ut en bild på alla elektroder så här är en:D

Just nu sitter jag och kollar på världens största bröst på 4an. Visst kan det vara snyggt med "stora" bröst. Men dom här är gigantiska! Det ser äckligt ut. Det handlar liksom om trippel ön här.

Idag har jag faktsikt gjort så lite som möjligt. Men imorron har jag desto mer att göra...då ska jag besikta bilen, klippa och färga håret och söka in till skolorna:D Nu ska vi kolla på en skräckis så jag skriver mer senare:D Hejdå!


Tvätt

Idag är det tvättdag för min del. Fast mitt i allt tvättande sitter jag och tittar på americas got talent. Hrm säger jag bara. Ena sekunden är det en typisk amerikan som balanserar en gräsklippare på hakan medans folk kastar in grönsaker i den. Sen dyker Leonid the magnificent upp, en slovakisk shemale med väldigt lite kläder. Lite lik borat faktiskt. Alltid roligt att se vad amerikaner tycker är humor... 

Pantertant

Jag måste verkligen färga håret! Jag har en "snygg" 60-års liknande grårand i hårbotten som desperat måste färgas bort! Jag känner att 60-årskrisen börjar krypa under skinnet nu så det är bäst att jag går till en frisör innan jag drabbas av pantertantstillståndet.

Har suttit och tittat på kurser som man kan läsa vid mittuniversitetet i sundsvall. Jag har nog bestämt mig för att läsa en ekonomikurs och två kriminologikurser till våren. Dom börjar vid vecka 2,3 och slutar vecka 22:) Känner mig lite pluggsugen faktiskt men jag vill inte börja plugga ett program utan det räcker med lite kurser just nu. Jag har nog bestämt mig för att jag ska söka in till kriminologprogrammet till nästa höst. Asså inte till hösten som kommer efter nästa sommar utan hösten efter det:D Micke ska få plugga klart sitt först innan jag börjar.
Men därefter blir jag lite osäker. Asså jag vill ju gå polishögskolan, men jag vill läsa kriminologi innan och då måste jag ju jobba med det i 1-2 år iaf för annars är det ju totalt bortkastat. Är det då någon idé att söka in till polishögskolan då? Tåls att fundera på!

Jag sitter här och väntar på att någonvidnamnmikael:) ska komma hem och äta min mat! Förmodligen började jag en aningen för tidigt med den menne jag var hungrig.

Skriver kanske mer senare! Byebye äppelpaj!

Sjukhus

Ja nu är jag hemkommen från en snabbresa till umeå. Åkte upp igår morse för att göra en till magundersökning. Denna gång skulle jag svälja en tablett-kamera. Den i sin tur åker runt i tarmen i några timmar och tar en sisådär 40 000 bilder för att se om det kanske är en inflamation i tarmen eller något liknande.

Det började bra igår med att dom tog lite blodprover och frågade några frågor om mina men. Därefter blev det lite svårare. Jag skulle få ta lavemang. Jag vägrar att ta det! Jag har gjort det en gång och gör det verkligen aldrig aldrig igen. Det har inte så mycket att göra med själva effekten av att dricka det, det är själva smaken och konsistensen som jag verkligen inte klarar av. Jag kan knappt dricka läsk numera för eftersmaken av det liknar smaken av det jag fick dricka och ibland kan jag få kväljningar bara av att jag kan få en liknande smak längst bak i munnen. Ni vet sådär att man kommer ihåg smaken och får den helst plötsligt i bakdelen av munnen.

Kanske låter som om att jag fejkar och att jag är för mesig men jag gör verkligen vad som hellst för att slippa att dricka det där igen. Jag kan fasta i 2 veckor bara för att slippa det. Och som tur var gav öveläkaren klartecken för att jag bara kunde fasta istället! Jag grät av lycka för jag hade precis fått en mindre panikattack. Och det bruka jag inte få bara sådär.  

Imorse skulle kameran sväljas och innan det fick jag en massa elektroder fasttejpade över hela magen med en massa sladdar som kopplades till en extern hårddiskliknande apparat som jag fick bära i en väska på magen. Väldigt klumpigt men det gick bra:) Gick runt med den i 8 timmar och sedan skulle den lämnas in till sjukhuset igen, så tro det eller ej men jag har en kamera i tablettstorlek värderad till ca 20 000 kr kvar i magen! Wooow!

Jag ska lägga in en bild på magen med alla elektroder lite senare men nu ska jag äta popcorn och vänta på att sjuklingensomjobbarfasthaninteska! kommer hem:D Bye!

RSS 2.0