Upp and Jump

Jag orkade tydligen inte skriva något mer i förrgår men nu är jag pigg och vaken;D

Idag är jag ledig men eftersom jag var svintrött igår och gick och la mig vid halv 10 kan man inte förvänta sig att jag ska kunna ta världens sovmorgon idag liksom. 

Jag har upptäckt att när jag är trött kan jag bli världens markatta likväl som när jag inte har ätit. Det är nästan som om ett vilddjur kommer fram i mig och det enda jag söker efter är mat och att få sova. Har jag fått dom två sakerna blir jag lung och harmonisk;) Typ. 

Idag och imorron och på söndag jobbar micke. Han kommer ha pretty muchos to do så vi får se hur pigg han kommer vara 3 dagar framöver. Imorron kommer theddan på besök och jag hoppas att dom tar med sig mopsarna:D

Nu ringer min väckarklocka snart för idag har jag mycket att göra! Fick min första lön från menigo idag och låt oss säga att om jag skulle försöka komma upp i samma summa pengar på mcdonalds som menigo för 2 veckors arbete skulle jag behöva jobba dygnet runt i 2 veckor istället för 8 timmar om dagen. Jag är jävligt glad över att jag inte gav upp när jag hade jobbat i en vecka! Jävligt glad!

Nu ska jag ta min dagliga dusch!

Älskar dig så mycket!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0