Jävlar i min lilla låda

Idag har varit en helvettesdag:D Alla har spillt något idag på jobbet och jag var nog bland de värre...under en och samma order lyckades jag spilla ut två kartor med kräftstjärtar så att allt spad innuti åkte ut! Typ 10 min senare tappade jag ut kanske 20 små vitlökar på golvet och 3 min efter det tappade jag ut en hel kartong med tomater!!! Gissa om jag skrek "Va fan!?!?!" när jag tappade ut tomaterna?!

Det är en sån här dag som man vill vara ledig och vara ute i solen:D På onsdag och torsdag ska jag vara ledig men det beror inte på att mitt schema ser ut så, näe jag ska spendera lite tid hos doktorn och göra en undersökning.

Nu ska jag lägga ner mitt huvud ett tag för det dunkar något jävulst! Hejdå!:D

Tvätt

Vad gör jag inne en dag som denna?! Ja det undrar jag med. Det är nämligen så att jag tvättar:D Den där glada munnen är inte till för att visa hur glad jag är för att få vara inne i värmen och tvätta...näe det är en glad mun för att narra mig själv;) Jag är nämligen den sugigaste tvättaren på hela jorden men jag har faktiskt klarat av att tvätta för en gångs skull. Det blev inga färgade kläder och inget har krympt, än iaf. Just nu sitter jag bara och väntar på att det ska bli lite torrt så att jag kan åka hem till mor och far och lägga mig i gräset i skuggan. Jag kom precis på att vi har en hängmatteställning!!! Den ska jag sätta ihop och lägga mig i:D

Igår var vi på skeppet. Jag hade med mig kameran men jag har inte vant mig vid att knäppa kort än så det blev bara två:





Den första bilden kan vara lite svår att tyda men det är faktiskt en myrgång! Jag kände att jag var tvungen att ta en bild på dom men som ni ser så syns dom inte:( Notera även att jag inte hade tagit en enda klunk sprit innan detta;)

Idag har jag varit och bytt mitt thomas sabo-armband. Jag fick ett när jag tog studenten men det var alldeles för litet så nu har jag bytt till ett större:D Sen tog jag en promenad ner till McDonken för jag var hungrig och ville träffa min lilla sötnos men dom hade så mycket att göra så jag tror inte att han la märket till att jag var där. Nåväl, mor och far kom ner och hämtade mig och sen tog jag bilen hem för jag var tvungen att hänga all tvätt.

Ikväll ska vi ut på sjön i jörgens båt tillsammans med jörgen och sara. Vi har bestämt att vi ska grilla lite korv och det ska bli jättemysigt:D Hoppas att värmen håller i sig. Temperaturen lär väl inte sjunka så sjukt mycket på några timmar? Jag menar det är typ 30 grader ute nu!

Näe nu ska jag ta och leka lite med min nya telefon, eller läsa min bok som jag inte har rört på typ 2 veckor!

Weiii

Idag är jag på bra humör. Kan bero på att det är fredag imorron vilket betyder snart helg!:D Fick mitt nya schema idag, jag skulle egentligen gå skift men jag ville hellre gå på dagtid endast så då fick jag det. Numera jobbar jag 07.00-17.00 eller 08.00-16.00 varannan dag. Sen är jag ledig 4 fredagar i rad:D Får visserligen mindre timmar vilket betyder mindre pengar men jag får ju lite sommarlov iaf.

Idag köpte jag min nya telefon:D Den är så fiiin! Kajsa och jag satt och pulade med dom samtidigt eftersom jag hämtade ut bådas;)

Nu ska jag fortsätta popcornätandet och sen ska jag gå och sova. Byebye

OjOj

Dagen har gått bra. Börjar verkligen komma in i det och nu har jag även fått några kompisar också:D Först och främst är det ju alla sommarjobbare som hänger ihop;) Vi väntar på varandra när vi ska gå på raster och vi sitter ihop och vi driver med varandra:D Men sen har jag även bekantat mig med några stammisarbetare. Det som har slagit mig är att alla är så vänliga. Det är inte svårt att prata med folk och alla hälsar på varandra även fast man inte känner någon.

Det är ändå inget jobb som jag vill ha kvar men jag har sökt lite jobb över hela sverige nu faktiskt:D Får se vart man hamnar. Problemet som jag har är att jag inte vill flytta utan micke. Och har inte han något jobb går det inte.

Har kommit på att bloggen mest handlar om jobb nuförtiden! Men vad ska jag skriva om när mitt liv består av jobb, äta, köra bil, duscha och sova?

Imorron ska jag hämta min nya telefon:D Det roliga är det här:



Micke köpte sin först.



Och jag ska hämta min imorron:D Då ska jag även passa på att hämta upp Kajsas som är exakt likadan som min:D

Nu ska jag lägga mig och kolla på tv. Puss!

Trött!

Fy fan vad jag är trött! Idag fattar jag inte ens att jag kom upp! Jag är så trött att jag mår illa och var tvungen att rulla ur sängen för att komma upp. Det blir bättre efter ett tag men just när klockan ringer måste jag verkligen streta mig upp. Åsså har jag glömt att lägga mobilen på laddning:S Så jag har knappt något batteri kvar! Får ta med mig laddaren och ladda på alla raster som jag har.

Nu måste jag bortsta tänderna och åka. Hejdå!

Jobbe

Jag hann inte skriva något i bloggen igår för jag somnade:D Vi åkte förbi hos jörgen och sara efter middagen för micke skulle hjälpa jörgen med hans båt som av någon mystisk anledning inte fungerar. Efter det åkte vi hem, borstade tänderna och somnade på 2 minuter båda två:D

Dagen idag har även den innehållit jobb! Men nu börjar jag komma in i det så nu är det inte så himla farligt längre. Det är fortfarande tråkigt men det funkar, iaf i 2 månader till. Vet bara inte vad jag ska göra sen! Jag måste hitta ett nytt jobb. Har sökt lite men vi får se.

Det är så jobbigt att behöva bli vuxen så fort! Jag har inte alls hunnit med:( Det är tur att jag har micke. Vet inte vad jag skulle göra utan honom. Min lilla drömprins!

Nu ska jag kolla på tv:D

Älskar dig! 


Bröllop och krogen

Måste bara påpeka att min rubrik låter som en fars;)

Igår var vi på Mats och Mariannes bröllop. Vi hade jättetrevligt och maten var ruskigt god. Micke var grillmästare och hade sin fina kockrock på sig, tyvärr knäppte jag inget kort på honom:( vet inte varför jag missade det men ajja jag ska försöka få tag på ett från någon som var där. Vi hade en himla tur med vädret under själva vigseln. Det var soligt och jättevarmt men så fort solen gick i moln blev det svinkallt så jag var tvungen att klä på mig en massa kläder.





Efter festen gick jag, micke och angelica ner till hamnkrogen. INGET annat var öppet i Härnösand igår och vet ni när dom stängde?! Kl 00.00!!!! Det är typ skandalöst! Nu var jag ganska trött så det gjorde inte så mycket att vi gick hem men ändå. Det var liksom lördag. Tänk om jag hade varit partysugen. Näe vi gick hem och sov istället:)

Idag är det städning och diskning som står på schemat! Vi har nog inte diskat på 1 vecka ungefär;) Sen ska vi åka hem för min favoritsyster (har ingen annan heller;)) FYLLER ÅR!:D GRATTIS GRATTIS min bästaste kajsa!


Klänningar

Jag har typ blivit totalt besatt av Jim Hjelms kollektion! Jag kan sitta och titta på hans klänningar i evigheter. Hans brudklänningar är väl bland de vackraste jag någonsin har sett och jag skulle gärna vilja bära en av hans klänningar om jag gifter mig någon gång.




Bilderna är tagna från jlmcoture.com

Todaj

Idag sov jag länge vilket var riktigt välbehövligt! Jag sov kanske 15 timmar totalt men jag var fortfarande trött när jag gick upp. Jag gjorde lite frukost och satte mig framför datorn. Sen fick jag syn på allt damm! Så jag tog fram damsugaren och sög upp allt som låg i hörnen. Det blev inte världens storstädning men det blev lite renare iaf:)

Efter det åkte jag hem och åt lite. Får inte i mig så mycket mat nuförtiden men jag lyckades pressa ner två kokta korvar. Sen åkte hela familjen upp på murberget för att få lite midsommarfirandekänsla:D Pappa köpte varsin godisstrut till kajsa och mig, precis som varje år, och sen gick vi upp och satte oss i en slänt och kollade på folk. Vi hade det riktigt mysigt faktiskt:D

Meningen med kvällen var att micke och jag skulle åka och fiska lite aborre och sedan grilla den och bara mysa framför brasan, men kvällen slutade i soffan tillsammans med godisstruten och jordgubbar:D Micke är chaufför ikväll och jag har jour så det blev en nykter kväll ikväll. Har dock hört någonting annat om morgondagen;) Då ska vi på bröllop.

Näe nu ska jag gå och sova så att jag inte är något vrak imorron! Gonatt:D

Fanfanfan

Ja jag har ju inte uppdaterat på typ evigheter men det beror på att jag har börjat på mitt nya jobb som SUGER! Jag har hamnat i världens depression och det blir bara värre och värre. Vet verkligen inte vad jag ska ta mig till! Det ända jag vet är att jag måste få vara ledig för en gångs skull. Jag måste få ha sommarlov för första gången på 3 år!

Men vart kommer pengarna in då?! Jag är en sån jävla idiot. Men det kommer fixa sig! Det är jag säker på. På något sätt ska jag fixa till det. Jag behöver hjälp bara, jag måste ha stöd bakom mig och det hoppas jag verkligen att jag har just nu!


Uppdatering

Jag har inte skrivit något på ett tag nu för jag har inte varit hemma. Vi åkte ner till mickes mor igår kväll och sov över till idag. Det var världens storm nere i sundsvall idag! Fyy vad det regnade och blåste. På vägen hem tog vi en sväng in i birsta där jag äntligen hittade en GA.MA Italy-plattång! Jag har letat typ överallt efter en sån men jag har inte velat köpa någon hos frisören för dom är mycket dyrare. Men nu fick jag en av micke:D Älsklingen <3! Så nu får vi hoppas att den också håller att använas varje dag i 5 hela år!


Imorron börjar jag på mitt nya jobb:S Jag är så jävla nervös!!!! Turligt nog åker jag ner med pappa imorron bitti så han ska visa mig runt så att jag hamnar rätt:D Det sorgliga i det hela är att jag blir upplockad kvart i 6! Det betyder att jag måste gå och torka håret och provköra min nya plattång typ nu så att jag hamnar i säng till kl 21!

"Ceperatchionshångest"

Jag har varit totalt oproduktiv idag...pappa kom och plockade upp mig vid 11 och sedan dess har jag inte gjort ett skit! Jag har suttit vid köksbordet och kollat ut genom fönstret. Jo jag duschade lite snabbt också eftersom jag fick litervis med champange och sprit i håret, ansiktet och ögona igår. Då kanske ni undrar hur fan jag kunde få champange i ögona men när det gäller mig är det inte speciellt svårt. Det är bara att göra lite snygga snatchar med glaset när man dricker så hoppar det gladeligen in i ögat. Det sved utav bara satan så det rann tårar och denna procedur upprepades hela  3 gånger. Man borde ju tycka att jag skulle ha lärt mig efter åtminstonde andra gången men näe.

Lyckades även stå ivägen för en champangeflaksas utbrott med kork när vi mötte en av lastbilarna. Det patetiska i det hela var att jag stod själv på den sidan av lastbilen bakom en björk! Och ändå lyckas korken träffa mig i ansiktet.

Mamma hade tydligen mött markus på OBS och även han hade lite lätt separationsångest och kris över att vi inte längre ska gå i skolan tillsammans. Det låter så jävla töntigt att man inte kan skiljas från klassen. Hallå det borde ju inte vara några problem egentligen, speciellt inte efter allt bråk, men det är det ta mig basta! Jag tror ju inte att vi är den ända klassen som har lite separationsångest. Fick nyss ett sms som kungjorde att vi har en SPSP3 reunion ikväll med grillning;) Haha.

Näeni nu ska jag torka håret! tjoflöjt


Nu då?

Jaha då var det gjort. Nu har jag tagit studenten. Vad fan ska jag ta mig till nu då?!?! Jag har ingen aning om vad jag ska göra sen. Fick världens panik igår när jag insåg att dagen jag hade väntat på i 3 hela år var slut! Och fort gick det!
Huvudsaken är iaf att jag hade jävligt roligt även fast vädret kunde ha varit bättre. Det var däremot inte så hiskeligt kallt ute vilket jag tackar för, det kan även ha att göra med att jag hade några procent alkohol i mig men vi säger att det var skönt ute.

Betygena var bättre än förväntat:D Resultatet blev 2 G, 15 VG och 13 MVG. Så klaga den som vill men det tänker ivf inte jag göra!:D

Igårkväll var vi uppe hos emma ett tag och drack. Därefter åkte jag hem och sov en stund vilket var ruskigt välbehövligt efter ett antal groggar. Sedan gick jag ner på skeppet med micke, fredde och deras kompis. Därefter har jag inte så stor koll på vad som hände för jag sprang runt lite överallt och gjorde ingenting men det slutade med att vi gick hem och sov:D

Nu lägger jag upp lite bilder:D









Jag saknar faktiskt min klass! Kan ni fatta?

Näe nu ska jag försöka vara vuxen och gå och göra något produktivt i hemmet. Handla mat kanske?

FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

Nu måste jag skynda mig! IDAG TAR JAG STUDENTEN!!!!!!
Och nu måste jag torka håret och sminka mig och fixa håret innan jag kan gå på champangefrukost.
Vädret suger *** men det ska inte få förstöra mitt braiga humör!
Nu ska jag gå ut och ha kul!!!:D

Flaket

Nu har vi pyntat vår lastbil:D Eller flaket. Det stod på backen så vi vet ännu inte vad det blir för bil. Jag och markus gav oss ut med var sin såg och gummistövlar och sågade ner en massa björkar. Till slut insåg vi att vi hade tagit allt från samma ställe vilket ledde till att det blev ett stort hål mitt i och det syntes från vägen så då fick vi lov att skynda oss därifrån. Vi släpade riset en bra bit och alla som åkte förbi kollade lite skumt på oss men vi hade kul iaf:D

Vi sprayade, eller hur det stavas, på olika lakan och så helt plötsligt ser vi bara hur en i klassen, inga namn nämnda, kör rakt in i väggen med bilen! Personen i fråga hade tappat kopplingen när en vändning skulle göras vilket ledde till att bilen hoppade in i väggen:D Haha guu vad vi garvade. Det sorgliga i det hela var att det inte var personens bil utan det var en annan klasskamrats:S

Nu ska jag fortsätta städa undan här:D IMORRON TAR JAG STUDENTEN!!!!!!!





Igår

Igår var det bal:) Jag hade ju som sagt inga förväntningar inför kvällen vilket ledde till att jag hade riktigt roligt istället:D



Olivens bil gick söder mitt på eller i nybrobacken så hon stoppade oss snabbt när vi svischade förbi och fick hoppa in i baksätet:D Det togs en massa bilder, till och med på micke;)

Var däremot lite besviken över min sminkning för jag ser ut som ett spöke på vissa bilder men men. Det fanns dom som hade betalat för sin sminkning och som hade varit tvugna att göra om allt när de kom hem:(

Jag fick däremot mycket beröm för mina fina skor:D Jag hade inte tränat på att gå i dom så i början var det lite jobbigt men sen kom vanan tillbaka. Det var ett tag sedan jag gick i sådana skor sist. Men nu går det gallant igen:D



Jag ska seriöst göra en walk-in closet för mina skor! Mina små barn.

Idag ska jag ta och städa undan lite här. Inatt när vi kom hem skulle det göras nattmacka men det blev inga mackor bredda så nu ligger dom över hela köket och smular istället;)
Ikväll ska vi även pryda vår lastbil med blommor och björkris och lite lakan för IMORRON SMÄLLER DET! Undra vad jag kommer få i present?!;D


Bal

Idag är det BAL! Nu låter det som om jag är sjukt överentusiastisk som alla andra men icke sa nicke. Det ända som ska bli riktigt roligt är att få ha klännningen och skorna på sig och åka i en fin bil som micke ska köra:D Resten ska bli okej. Vi pratade om det där igår och vi kom fram till att alla har så sjukt höga förväntningar på sina baler! Overkliga förväntningar. Jag kommer ihåg vilka förväntningar jag hade i nian och dom krachades helt. Hade inte ens hälften så roligt som jag trott att jag skulle ha. Så inför kvällen ska jag bara ställa mig in på att vara snygg;) 

Igår fortsatte vi med putsandet så om den inte är fin nu så vet jag inte! Inga bilder på någonting än;) Ska lägga upp allt imorron istället.

Jag färgade även håret igår och det blev mörkt men det måste det vara nu eftersom det blir solblekt så fort nu när det är sommar. Jag var nästintill blond innan jag färgade det;)

Nu ska jag försöka somna om lite innan det är dags att börja förbereda sig inför ikväll;D Hejdå!

...









Titta vilka fina bilder det blir med min nya kamera;)

Jag har fått en...

Vi åkte hem till mamma och pappa och åt istället:D Billigare och så var det redan färdigt på köpet;) Det var nåt kött med nån sås men jag var så inriktad på mina färska potatisar så jag la inte märket till nån annan smak;)

Jag fick även öppna en studentpresent lite tidigare för att jag skulle hinna använda den. Jag visste redan var det var men jag blev paff ändå:D Det var en kamera! En lila till och med:D Inte för att jag är nåt fan till lila men den här hade en fin lila färg:D Jag har redan hunnit ta en massa bilder:D Till och med hunnit spela in en film där man får se alla mina dubbelhakor;) men den tänker jag inte lägga ut här:D



Imorron ska jag gå upp tidigt och åka till sundsvall så det blir en tidig kväll för min del. Sen har jag fått order om att jag måste städa hemma och plocka undan en massa kläder inför studenten så att folk kan andas när dom kommer in. Det finns en risk att mitt rum kan ta död på folk eftersom det inte har bott någon där på typ 3 månader. Och näst intill alla i min släkt har astma. Så nu är det storstädning som gäller. Vi ska även vara hundvakter åt Hubert imorron och på måndag:D Sötnosen.

Näe nu ska jag fortsätta pillra på min kamera:D


090606

Idag gick jag upp runt 9. Gårdagen slutade med att vi gick och la oss kl 20 över 8 och såg klart fredagen den trettonde. Den var faktiskt ganska bra tycker jag:) Sen att micke listade ut precis allt gjorde det bara roligt;) Efter det såg vi en shoppoholics bekännelser:D Den var bra! Den var rolig och en äkta tjejfilm. Sen somnade vi.

Idag har vi tvättat och putsat på bilen. Det tog typ 3 timmar men tydligen var inte det så värst lång tid. Det brukar tydligen ta en hel dag att bara vaxa bilen. Men fin blev den:D

Nu vet jag inte vad som händer. Måste börja laga lite mat för jag börjar bli riktigt hungrig! Sen ska jag nog poppa popcorn och göra saft och sätta mig och kolla på fotbollen:D Hoppas att Sverige vinner!!!
Eller så åker jag och köper jordgubbar, naturell youghurt och vit choklad och gör en svingod efterrätt som mamma gjorde för några helger sen!:D

Hejdå!

Dagen igennnnnnn

Jaha då var sjöslaget över. David och Sanel gjorde ett jävligt bra jobb med båten:D Men tyvärr vann vi inte. Och nu är det klart, NV06B har vunnit guldmössan. Men vi kanske fortfarande har chansen att komma 2a?

Idag åkte jag ner till sundsvall för att införskaffa 2 par skor och hämta min balklänning. Jag köpte två sjukt snygga skor men jag tänker inte lägga upp några bilder för det får bli en överraskning till balen och studenten. Klänningen hade dom sytt in för mycket så den fick jag inte med mig hem, får åka ner på måndag och hämta den:)

Jag köpte även nya The Sims 3:D Löjligt och barnsligt, vad vet jag, men jag ska dyngna det!:D Haha. Jag och olivia ska lana det ikväll och jag tror även att micke var lite sugen;)  Nu är det färdiginstallerat så nu måste jag kila:D

Hejdå!

BoysBoysBoys

Igår hade jag fullt upp. Först var det monumentbygge och vi hade gjort en korg med ballonger där vi hade skrivit allas namn i klassen och i korgen la vi saker som representerade oss och vi som sp-klass. Vi hade även en riktigt bra rimdikt som var navet i hela monumentet.

Tyvärr vann natur. Det är alltid dom eller estet som vinner. Natur hade gjort nån DNA-molekyl men ajja. Dom har säkert någon insiderdommare som dom betalar;)

Éfter det åkte jag ner till sundsvall för att sy in klänningen. Jag trodde att det skulle ta evigheter men det gick på typ 10 min. Jag inhandlade även en freebra:)



Dom ser lite läskiga ut och dom känns superläskiga men nu jävlar ska jag få push-up! Men det konstiga är att dom bara har upp till D-kupa. Jag har vanligtvis E-kupa men jag får trixa ner dom lite.

Åkte till birsta för att kolla på skor efter det men mamma får baste mig följa med mig ner på fredag för jag vet verkligen inte vad som passar!:S Blir skönt med lite moraliskt stöd:D

Efter det åkte jag hem och la mig i soffan och läste min bok. Älskar att äntligen kunna läsa böcker! Innan har man kunnat börja på en bok men aldrig kunnat avsluta den eftersom det alltid kom något emellan, SKOLAN. Men nu kan jag ligga och läsa när jag vill:D Idag ska jag gå och hämta ut en ny bok på bibblan. Nattfåk heter den och jag hoppas att den är så spännande som alla säger.

Igårkväll kom jag hem hit med 2,5kg köttfärs som jag var tvungen att frysa in. Tur att dessi var här och hjälpte mig:D Kunde nog fått hjälp av micke också men han och fredde var för upptagna i sig själva för att ens kunna prata.

Vi gick senare ner på skeppet och vi hade jättetrevligt:) Fast det slutade med att jag och micke satt själva vid ett bord för dessi sprang runt och gjorde nåt som jag inte har nån större koll på och fredde gick runt och raggade.
Men när vi väl satt ner allihopa kom en kille fram och knackade mig på axeln och sa: Ska du med ut och röka? Näe sa jag då. Då frågade han mig om jag ville ha något att dricka. Då sa jag näe för jag är här med min pojkvän. Om det sitter 2 killar och 2 tjejer vid ett bord och åtminstonde 2 av dom ser kära ut och pussar titt som tätt, kan man inte då dra slutsatsen, även fast man är stupfull, att dom är tillsammans??
Därefter gav han sig på dessi:D Men hon ska ju gifta sig så det var inte heller så intressant;)

Efter det gick vi upp till gennys och dansade en stund och sen gick vi hem och la oss. Och jag kan ju även säga att en av oss gick hem i bara underkläder;) Kan väl kanske tillägga att jag drack saft och coola hela kvällen;)

Puss!

Uppsagt!

Idag sa jag upp mig från McDonalds. Från och med sista helgen i Juni jobbar jag inte där något mer:( Det känns lite vemodigt och läskigt men som mamma sa; Om du inte vågar ta dig från McDonalds nu kommer du aldrig ta dig därifrån.

Jag var lite ledsen direkt efteråt och undrade om jag verkligen hade gjort rätt nu, men såhär på kvällskvisten känner jag att det är dags att gå vidare efter 2 år. Det är sjukt skönt att veta att jag har stöd av familjen, alla 4!:) 

Imorron ska jag åka ner till min nya arbetsplats i birsta och ta ett truckkörkort:D Så mina naglar är nymålade och klara;D

Ikväll vare brännboll på smitingen och jag var naturligtvis där. Jag var ju tvungen att ta hand om min lilla camilla som blev en aningen påverkad:D Jag däremot åkte hem i tid eftersom jag börjar klockan 8 imorron bitti:S Så jävla nervös jag är då! Jag hoppas att jag ska komma över några bilder till imorron:D Lägger ut dom då!

Nu ska jag krypa ner under täcket och pussa på min älskling! Puss

IG,G,VG,MVG?

Jag har blivit superfixerad vid betyg. Det enda jag tänker på är mina betyg och hur dom som jag inte fått reda på än ser ut. Jag är jävligt stolt över vad jag har lyckats åstadkomma dom har 3 åren!
Det första året hade jag som mål att ha så lite Gn som möjligt. Det andra året var jag lite mer trött på skolan men jag körde ändå på så lite Gn som möjligt och i år har jag bara skitit i skolan totalt! Men ändå har det verkligen gått vägen för min skull:) Trodde tex att mitt betyg i projektarbete skulle ligga på ett starkt IG men det visade sig vara totalt fel! När jag går ut nästa torsdag kan jag stolt säga att jag bara har 2 Gn, och det i matte vilket visar på att matte inte direkt är min starka sida;), och jag har nästan lika många MVGn som VGn:)

Den jäveln i släkten som vågar jämföra mig med en viss person åker på moppo! för jag har gjort ett sju jävligt bra jobb!
 
Näe nu ska jag gå och ha min sista lektion för den här veckan;) förmodligen den sista på ett bra tag. Känns lite konstigt.

Älskar dig! Puss


RSS 2.0