Allt och ingenting

Ja jag har ju inte varit så aktiv dom senaste 3 mån men det kan förklaras med att jag har glömt bort att skriva! Jaa.

Det har inte hänt så mycket iallafall. Jag fortsätter att jobba, har varit uppe på skidskytte i östersund där det var allsången och dansandet som var höjdpunkterna, iallafall om man tittar på bilderna på pappa. Jag har kommit in och tackat ja till 3 kriminologi-kurser som jag ska läsa till våren!:D Och mammas 101 åriga farmor gick vidare igår morse. Det är väl en snabb summering av vad livet har att erbjuda just i skrivandets stund.

Min älskling, tycker att det är lite töntigt när andra skriver så men när jag själv skriver "min älskling" låter det underbart, har åkt upp till fjällena för lite snöstorm och snowboardåkning. Det betyder me all alone ända tills på tisdag så det gäller att ha saker att göra konstant! för att jag inte ska börja klösa i väggarna av uttråkning.
Igår åkte jag tex hem till oliven och dado och kollade på poseidon. En ganska gammal film men ingen av oss hade sett den och den var helt klart sevärd! Jag och olivia satt och skrek och gned händerna mot byxorna eftersom att vi fick handsvett och dado satt helt tyst.

Idag ska jag tanka bilen och göra hål i alla mina viktiga papper så att jag kan få in dom i en pärm. Jag har ingen hålslagare så jag tänkte knacka dörr för att se om mina grannar kan låna ut någon. Jag ska även åka upp till Kramfors en sväng och tänkte slita med mig hanna och kajsa.

Förresten! Igår träffade jag väl världens sötaste 1 eller 2 månaders bebis! Vill ha vill ha, men det är som sagt en viss leveranstid på dom så...Jag ska nog starta ett bebisklädkonto där jag ska lägga undan pengar varje månand så att när jag väl får barn om några år bara kan shoppa loss på kläder!!;O Jag har aldrig varit i bebisklädesjungeln förut och fick en chok när jag skulle handla åt joel. Det finns ju HUR MYCKET SOM HELST!!! Och inte ett enda plagg är fult! Inte ett enda! Det var beslutsångest när jag skulle välja en dress kan jag lova.

Imorron och på tisdag blir det jobb till kl 19. På onsdag blir det jobb till kl 17 och gissa vad jag, hela Härnösand och hela Sundsvall med omnejd ska göra då?! Jo! vi ska åka till birsta! Jag har köpt en julklapp hittills, EN. Och det var inte ens jag som köpte den. Pappas julklapp är redan klar, han ska få ett verktygssett med en massa prylar i och gissa vem som har slagit in ca 200 delar? Jo, mikael!:D Så pappa får mest julklappar i år. Han kommer bli så glad! Till kajsa vet jag vad jag ska köpa, och samma med micke...men mamma är det lite krångligt med. Pappa vill köpa ett SNÖ smycke och jag vill köpa en korg med exklusiva ostar och kex och en flaska vin! Visst skulle det vara bättre till mamma?

Näe nu hör jag att pappa sitter och rör i kaffekoppen om och om igen vilket betyder att ingen annan är vaken så nu ska jag nog gå upp och spela lite kort med honom. Sist vi spelade försökte han fuska men jag såg vad han höll på med, undra hur många gånger han verkligen vann när vi var små? Han fuskade sig nog igenom spelet.

Hörs senare! Puss och kram!


RSS 2.0